Søk
 

Gratis prøvetime
Ukentlig undervisning
Timeplan
Tai chi kurs
Seminarer
For Bedrifter
Referanser
Finn oss / kontakt oss
Uttalelser

[Du står her: For Bedrifter]

 

Tai Chi Kineo for organisasjoner og bedrifter 

 

Mangel på bevegelse eller ensidig bruk av kroppen blir mer og mer utbredt i arbeidslivet. Også utbrenthet, slitenhet og dårlig motivasjon preger manges hverdag. Dette kan gå ut over energien, miljøet og resultatene i jobben. En time med Tai Chi Kineo per uke kan være en god investering for den enkeltes helse og velvære. Organisasjonen får en positiv impuls som kan ha innvirkning på samarbeid, resultater og på sikt kanskje på sykefraværet.

 

 

T´ai Chi Kineo tilbyr en enkel og variert bevegelsesmåte som fremmer naturlig bevegelse og tar hensyn til kroppens behov. Med enkle prinsipper kan man balansere ut overskudd av spennning, redusere uro og stress og finne ny energi og dypere velvære. Pusteteknikker, oppmykningsøvelser, fokusering på bakkekontakt, balanse og ro, samt det å bevisstgjøre egne grenser er noe av det vi arbeider med. Tai Chi Kineo kan utføres nær sagt hvor som helst og når som helst. En pusteøvelse kan godt utføres på flyet eller som forberedelse til et krevende møte. T'ai Chi Kineo er ikke komplisert å lære og man vil ha utbytte av det fra første stund, Det kreves ingen spesielle fysiske forutsetninger eller forkunnskaper for å begynne.

  

 

Vi tilbyr introduksjoner, enkeltstående seminarer og ulike kurs. Opplegget kan skreddersys til den enkelte bedrifts behov. Kursene kan holdes i deres lokaler, eller om dette ikke lar seg gjøre, disponerer Norsk Tai Chi Kineo Forening egnede lokaler. 

 

Dersom dette virker interessant for deres arbeidsplass, kommer vi gjerne med et tilbud om et opplegg. Vi kan også gi en uforpliktende demonstrasjon/introduksjon etter nærmere avtale.

  


 


 

Nyheter:

"Stop making movement, experience movement"

Mester Teck Cheng Neo

  

 

Webdesign
| E-post: post@taichikineo.no | Tel: 48182026